Nicole's Favorites - Nail Trend December 2023

Nicole's Favorites - Nail Trend December 2023

December Nail Trend 2023

Buiten wordt het koud, en de donkere winterkleren gaan aan maar nu de vraag die bij velen opkomt is: hoe breng je kleur in je garderobe tijdens deze koude donkere winter maanden?

Nicole, onze fashion en nail trend advisor, deelt graag haar geheimen over hoe je dit het beste kan doen dit winterseizoen. "Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans tussen kleuren en materialen," zegt Nicole terwijl ze ons meeneemt door haar favoriete najaarslooks.

Lieve Maniacs,

  In deze tijd van het jaar kies ik vaak voor een warmer palet van kleuren, denk aan de prachtige kleuren: bordeauxrood, olijfgroen en dieppaars. Deze kleuren vormen de perfecte achtergrond voor mijn, zoals jullie weten, all-time favorite color: lichtroze. Het draait allemaal om contrast, de diepe, rijke tinten zorgen ervoor dat lichtere kleuren echt heel erg opvallen!

Een van mijn favoriete trucjes met kleren is het dragen van lichte kleuren in combinatie met rijke materialen, zoals een grofgebreide trui. Het creëert een interessante textuur en zorgt voor een boeiende touch aan mijn outfits. Door te spelen met materialen en kleur blijft mijn herfst- en wintergarderobe in balans, en wordt nooit saai.

Oke maar nagels is natuurlijk waarvoor we hier komen, dus laten we het vooral daarover gaan hebben!

Met dit snuggle-season wil ik dat mijn nagels er net zo gezellig uitzien als mijn gebreide en gelaagde najaarsoutfits. Ik ben daarom helemaal weg van het Komodo Craze. Ze geven diepte aan mijn looks met lichte en donkere kleuren, en de bijna hypnotiserende 70’s-print maakt me vrolijk. December Nail Trend 2023, here we come!

Nicole Huisman Maniac Nails Komodo Craze Nail Trend

 Deze December Nail Trend 2023 is de manier om wat extra flair aan je look toe te voegen tijdens de feestdagen. Deze stijlvolle nageltrend brengt alle kleuren die perfect passen bij de warme tinten van het seizoen samen zoals bordeauxrood, diep zwart en helder wit vormen de basis van deze trend. Het is de ideale manier om je nagels feestelijk en trendy te maken.

 Ik speel graag met deze December Nail Trend door mijn nagels te laten matchen met mijn favoriete kleuren van het najaar. Het voegt echt iets toe aan mijn algehele look. Ik ben dol op de veelzijdigheid van December Nail Trend 2023. Of je nu kiest voor een effen of felle kleur, deze set past perfect bij de warme en gezellige sfeer van de feestdagen

 Ik ben van mening dat de sleutel tot een succesvolle look ligt in het durven experimenteren. Wees niet bang om buiten je comfortzone te treden! Deze December Nail Trend 2023 is de perfecte kans om je persoonlijke stijl te laten zien en wat speelsheid toe te voegen aan al je winterse outfits.

 Of het nu gaat om het kiezen van warme herfsttinten voor je kleding of het omarmen van de nieuwste nageltrend, het draait allemaal om zelfexpressie en creativiteit. De December Nail Trend 2023 is een geweldige manier om je nagels in de spotlights te zetten en iets extra’s toe te voegen aan je looks voor de feestdagen. Dus ladies & gentleman, we’ve got a winner!

Nicole Huisman Maniac Nails Komodo Craze Nail Trend