Nicole’s Favorites - The newest nail art trend of September 2023

Nicole’s Favorites - De nieuwste nageltrends van september 2023

Nicole huisman is de stylist en creatief van veel modebladen. Voor Maniac kiest zij elke maand haar favoriete kleur uit. Haar favoriete nail art van september 2023 lees je in deze blog. 
Welke nagellak kleur past het beste bij mijn huidskleur? Lezen Nicole’s Favorites - De nieuwste nageltrends van september 2023 2 minuten Volgende Celebrate hands with Maniac!

Hi! Ik ben Nicole, stylist & allround creative, nice to meet you! De rode draad in alles wat ik doe? Kleur! Ik hou van uitgesproken knallers en verrassende combinaties, zowel in mijn outfits, in mijn huis als op mijn nagels. Bij mij zit er altijd een fun-factor in, zónder de balans te verliezen. Want ik geloof dat kleur voor iedereen is, of het nou een subtiel detail is of all the way. Vanaf nu deel ik maandelijks mijn favoriete Maniac-design van dat moment met jullie: want kleur & prints, hoe doe je dat nou? Wat zijn de kleuren van het moment, en hoe combineer je ze? I’m here to inspire. Ready? Let’s go!

Sunrise by Nicole favorites - White nails with orange at the cuticles

Nicole’s Favorites: September 2023

'Mijn eerste 'Nicole’s Favorites' voor Maniac! Anna vroeg mij een paar maanden geleden de collaboration met Anna Nooshin te stylen en gaf mij een paar designs om Maniac uit te proberen - ik was meteen verkocht! Funky nagels zonder ze te beschadigen, wat een feest!

Mijn favoriete design van de maand september  2023 is, without a doubt, de Sunrise. Mijn zomervakantie moet nog beginnen, het zonovergoten eiland Menorca staat op de planning en deze nagelset geeft mij al zoveel voorpret! Ik ben gek op oranje, een kleur die staat voor vreugde en zonneschijn, stimuleert creativiteit en een gevoel van warmte met zich meedraagt. Wat ik zo mooi aan dit design vind is het subtiele gebruik van kleur: een statement maken zonder te schreeuwen, dat is wat balans in kleur betekent voor mij. De sunrise design is een design met een knipoog: een soort omgekeerde French Manicure ;) Ik hou van een combinatie van oranje met lichtroze, of juist fuchsia: dé hot summer kleurcombo voor mij! Veel styling-plezier!'

Sunrise Nicole favorite

Koop de Nicoles favoriet nu:

Sunrise Maniac Manicure