Nicole’s Favorites - Marble Magic thé nail art of October 2023

Nicole’s Favorites - Nail art oktober 2023

Marble Magic is niet meer wég te denken uit het modebeeld: natuurlijk in interieurs, maar ook als bijvoorbeeld een telefoon-hoesje - én op nagels! Wat ik er zo mooi aan vind is dat er iets transparants in lijkt te zitten, waardoor ze nog mooier inblenden op mijn nagel.

 Marble Magic is niet meer wég te denken uit het modebeeld: natuurlijk in interieur, maar ook als bijvoorbeeld een telefoonhoesje én op nagels! Te gek dat dit design nu ook als Maniac Manicure verkrijgbaar is. Wat ik er zo mooi aan vind is dat er iets transparants in lijkt te zitten, waardoor ze nog mooier blenden op mijn nagel. En de kleur vind ik natuurlijk om te smullen: lavendel is in mijn ogen een kleur die mooi staat bij veel andere kleuren en dus makkelijk combineert met gelijk een speels resultaat. Echt een fijn ‘opfrissertje’. Vind je deze all-over marbles nou wat teveel? Kijk dan ook eens naar de Anna's LilaFade Away of de Dreamy Dots, een lief dotje, subtiel op de nagel, cute!


De Reserve Boys hebben een te gekke show neergezet tijdens Amsterdam Fashion Week. (Recycled) denim speelt een grote rol in hun collecties en nu kun je dit ook doordragen op je nagels, zo te gek! Een statement nagel voor wie niet bang is om op te vallen, I love it!

Marble Magic Maniac gellak sticker

Nicole Huisman

Hi! Ik ben Nicole, stylist & allround creative, nice to meet you! De rode draad in alles wat ik doe? Kleur! Ik hou van uitgesproken knallers en verrassende combinaties, zowel in mijn outfits, in mijn huis als op mijn nagels. Bij mij zit er altijd een fun-factor in, zónder de balans te verliezen. Want ik geloof dat kleur voor iedereen is, of het nou een subtiel detail is of all the way. Ik deel maandelijks mijn favoriete Maniac-design van dat moment met jullie: want kleur & prints, hoe doe je dat nou? Wat zijn de kleuren van het moment, en hoe combineer je ze? Houd de blogs in de gaten en ik ga je helpen.Nicole Huisman wearing the marble magic design van Maniac Nails

Koop Nicole's Favorites nu: